Home / Contact

Contact

GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE:

Ons adres is Easterein 29 9263 PA te Garijp. De doorgaande weg door Garijp is klaar. De oude provinciale weg, de N913, is omgelegd en loopt nu ten noorden van Garijp rechtsreeks van de rotonde bij de afslag Garijp Burgum Eernewoude van de Waldwei ( N31 ) naar Burgum. De doorgaande weg door Garijp is nu deels 30 km weg geworden met twee verkeersdrempels er in. U kunt vanaf de rotonde Garijp aanhouden ( de eerste afslag ) en dan zitten wij na ongeveer 1.5 km aan uw rechter hand. U hoeft de nieuwe rondweg dus niet te nemen.

Het werk aan de wegen rond Garijp is klaar. Vanaf Drachten kunt u de afslag Nijega Burgum Dokkum nemen, u komt dan op de nieuwe Centrale As. Neem op de Centrale As de eerste afslag : Sumar Garijp Burgum. U komt aan het eind van de afslag op een rotonde, neem de eerste afslag Sumar Garijp. Neem op de volgende rotonde weer de eerste afslag : Garijp. We zitten na 1500 meter aan de linker kant van de weg.

Vanaf Drachten kunt u ook een afslag later nemen : Garijp Wartena Eernewoude. Aan het eind van de afslag rechtsaf, u komt op een rotonde, neem de eerste afslag richting Garijp. Alsmaar rechtdoor , niet rechtsaf het dorp in maar doorrijden richting Sumar, na Garijp zitten we direct aan uw rechter hand.
Vanaf Burgum neemt u de afslag Sumar Garijp, dat is de derde afslag op de rotonde net na de brug.
Vanaf de richting Dokkum neemt u op de Centrale As direct na het aquaduct onder het Margrietkanaal de afslag Burgum. U komt op een rotonde, neemt de eerste afslag richting Burgum , u komt weer op een rotonde en neemt daar de tweede afslag richting Sumar Garijp.

Paardenkliniek Garijp S. Boerma, dierenarts-specialist

Easterein 29 9263 PA Garijp

Tel.: 06 – 55 732 782 of 0511 – 522214

E-mail: [email protected]

Top